Elmondom

SZerinTEd? – Dudás Ádám válaszol

SZerinTEd? – Dudás Ádám válaszol

2014. január 8., szerda
SZerinTEd? – Dudás Ádám válaszol
2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Hogyan köszöntötted az új esztendőt?

Baráti körben, házibuliban búcsúztatta el a 2013-as esztendőt rovatunk mai szereplője,

Dudás Ádám

. A bölcsészhallgató csak a napokban tért vissza Szegedre, de a vizsgaidőszak miatt itteni barátaival nem volt ideje koccintani az új évre. Ha letudta az összes vizsgáját, tartanak egy nagy házibulit, addig azonban igyekszik a tanulmányaira koncentrálni. Újévi fogadalmat elvből nem tesz: korábban már ígért dolgokat az év első napján, betartani azonban nem mindig sikerült őket.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Ádám huszonnégy éves, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának történelem szakos hallgatója.

Zenelista: (tőlük bármi jöhet)

- Daft Punk - Quimby - Kavinsky - Empire of the Sun - Kaskade

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.