Egyház

Ikont szenteltek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben

Ikont szenteltek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben

2013. november 19., kedd
Ikont szenteltek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben
erzsebetgyogyfurdo

Erzsébet napja alkalmából a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőnek ajándékozott a névadó szentjéről készült újabb ikont Szluha Gyula bajai orvos.

A szent képet

Jóo Balázs

mórahalmi plébános november 18-án, este felszentelte. A képet az adományozó kérésére a beltéri tanmedencét és a Gyermekfürdő részleget összekötő hosszú folyosón helyzeték el, annak érdekében, hogy minél több látogató gyönyörködhessen benne. A város plébánosa az ünnepélyes rendezvényen kérte gyógyító Szent Erzsébetet, hogy óvja, védje és segítse a gyógyulásban a gyógyfürdőbe érkező vendégeket és a Mórahalmon élőket.

Még egy hétig üzemel a gyógyfürdő

Az eredeti tervek szerint november 17-én használhatták volna idén utoljára a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei a szabadtéri úszómedencét. A fürdő vezetése azonban úgy döntött, hogy a szokatlanul enyhe időjárás miatt egy héttel kitolják az üzemet, így az 24-ig látogatható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.