Egyetem

Két nap múlva húzzák az egyetemi ponthatárokat, ValMar is jön

Két nap múlva húzzák az egyetemi ponthatárokat, ValMar is jön

2022. július 19., kedd
Két nap múlva húzzák az egyetemi ponthatárokat, ValMar is jön

Csütörtökön végre kiderül, amit az idén érettségizők hónapok óta várnak: július 21-én este 8 órától válnak hivatalossá az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, melyeket országszerte, így Szegeden is, Pont Ott Partival ünnepelnek.

A fővárosi Városliget mellett Debrecenben, Egerben, Győrön, Miskolcon, Pécsen, Salgótarjánban és Szegeden rendeznek idén ponthatárváró partit.

Szegeden az eddigi ponthatárváró bulikhoz hasonlóan idén is a Rektori Hivatal előtt törhetnek ki a friss gólyák az örömkönnyekben.

Azonban nem csupán a pontszámokat tudhatják meg ezen a napon a fiatalok, hanem rögtön meg is ünnepelhetik azt: 17 órától, egészen a ponthúzás végéig valamennyi ismert DJ adja a ,,bemelegítést", majd az estét a ValMar zárja.

A ValMar nevű formáció az elmúlt hetekben vált igazán megkerülhetetlenné Úristen c. nyári slágerükkel, melynek retro hangulatú - és vélhetően erősen az Aranyélet c. sorozat 2. évada által inspirált - klipjében még az R-Go frontembere, Szikora Robi is feltűnik. A klipet április óta már 19 millióan megtekintették.

https://youtu.be/HOF3PYjKxm0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.