Egyetem

Elkezdődtek a nyári diplomaosztók az egyetemen

Elkezdődtek a nyári diplomaosztók az egyetemen

2019. június 28., péntek
Elkezdődtek a nyári diplomaosztók az egyetemen
A nyári diplomaosztó ünnepségek sorozata június 27-én, csütörtökön kezdődik a Szegedi Tudományegyetemen. A végzős hallgatók a nyári időszakban tizenkét karon vehetik át okleveleiket. Június 28-án a Mérnöki Kar végzőseit várják az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba, 29-én pedig a Fogorvostudományi Kar diplomaosztóját rendezik meg ugyanitt. Szintén június 29-én tartják a zeneművészetis végzősök ünnepségét, a ZMK Fricsay-termében. Június 30-án az Általános Orvostudományi Kar rendezi a TIK-ben orvosavatóját, 9 óra 30 perctől angol, 12 órától és 15 órától magyar nyelvű avatás lesz.

További hét kar diplomaosztóját júliusban rendezik meg: a Gazdaságtudományi Kar július 5-én, a Természettudományi és Informatikai Kar július 6-án, az Állam- és Jogtudományi Kar július 7-én, a Bölcsészettudományi Kar július 8-án, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar július 12-én, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar pedig július 13-án tartja diplomaátadó ünnepségét, ezek mindegyikének helyszíne az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ. (Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.