Egyetem

Ingyenes pedagógus-továbbképzéseket hirdet a természettudományi kar

Ingyenes pedagógus-továbbképzéseket hirdet a természettudományi kar

2018. július 31., kedd
Ingyenes pedagógus-továbbképzéseket hirdet a természettudományi kar
Tíz területen hirdet 30 órás továbbképzéseket az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar. A fizika, földrajz, matematika és informatika témakörébe tartozó díjtalan programokra szeptember 10-ig várják a jelentkezéseket.

Az alábbi területeken hirdet pedagógus-továbbképzéseket a TTIK 2018/2019-ben: - A környezettudomány biológia tanításába beépíthető legújabb eredményei - Fizika emelt szintű érettségi kísérleti feladatainak elvégzése és elemzése a tapasztalatok tükrében - „A Földrajz Új Világa” számítógép, és Internet alkalmazása a földrajztanításban - Korszerű matematika korszerű módszerekkel - Függvényekről, érdekesen. Az analízis fogalmai nem szokványos megközelítésben - A fizika megjelenése és szerepe a különböző tantárgyakban (kémia, földrajz, biológia) - Tudatos internethasználatra nevelés - Web-fejlesztés, számítógépes grafika, és hálózatok - A véletlen matematikája: a valószínűségszámítás és a statisztika elemei - Bizonyítási és problémamegoldási módszerek a kombinatorikában A jelentkezési lap és a részletes programleírásokitt elérhetők. Kérjük, hogy a jelentkezési lapot és mellékleteit erre a címre postázza: SZTE TTIK Tanulmányi Osztály 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 10. Túljelentkezés esetén elsőbbséget élveznek a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának nagyköveti hálózatábabelépett pedagógusokés a hátrányos térségek, járások pedagógusai. (Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.