Egyetem

Ma éjfélig lehet a felsőoktatási jelentkezéseket benyújtani

Ma éjfélig lehet a felsőoktatási jelentkezéseket benyújtani

2015. február 15., vasárnap
Ma éjfélig lehet a felsőoktatási jelentkezéseket benyújtani
tanulas_egyetem_vallalkozo_uzlet

Ma éjfélig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon keresztül a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre. A diákok összesen öt helyet jelölhetnek meg.

Kizárólag elektronikus úton, az e-felvételin keresztül lehet a kérelmeket benyújtani. Az e-felvételi - a Felvin történő regisztráció után - a február 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. A végleges jelentkezéseket legkésőbb vasárnap éjfélig kell rögzíteni, majd február 23-ig hitelesíteni. Utóbbi történhet az ügyfélkapun keresztül, vagy a hitelesítő adatlapot kinyomtatva, kitöltve az Oktatási Hivatal (1380 Budapest, Pf. 1190) postacímére beküldve. Azokat a dokumentumokat, amelyek február 15-ig nem állnak rendelkezésre, legkésőbb július 9-ig pótolhatják a jelentkezők. A felvételi eljárás alapdíja 9000 forint, ezért összesen három jelentkezési helyet lehet megjelölni. Minden további jelentkezési helyért 2-2000 forint kiegészítő díjat kell fizetni. Összesen maximum öt helyet lehet megjelölni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.