Egyetem

Európai integráció az SZTE nyári egyetemén

Európai integráció az SZTE nyári egyetemén

2012. május 18., péntek
Európai integráció az SZTE nyári egyetemén

A Szegedi Tudományegyetem Európa tanulmányok központja idén július 9-14 között immár negyedik alkalommal rendezi meg nyári egyetemét. Az idei program címe Európa: Mélyülő integráció vagy fokozatos széthullás? A több tudományágat is átfogó nyári egyetem nyitott minden európai kérdés iránt érdeklődő számára, legyen az diák vagy aktív dolgozó.

A szakmai program gazdag és változatos: az előadásokat elsősorban nemzeti és európai szakemberek tartják. A Nyári Egyetemünket kiegészítik azok a kulturális programok, amelyeken keresztül a résztvevők megismerhetik a magyar hagyományokat, gasztronómiát, és amelyek jó hangulatot biztosítanak a számos országból érkező résztvevők között a kötetlen beszélgetésekhez. A résztvevők igazolást kapnak a részvételről, azon hallgatók, akik egyetemi tanulmányaikat folytatják, pedig 2 kredit pontban részesülnek. A részvételi díj 75€. A jelentkezéseket június 4.-ig a következő email címre várjuk : uee@eutk.u-szeged.hu További részletes információ az alábbi honlapon található: http://www.masteretudeeuropeenne.eu/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.