Egészség

Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn

Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn

2016. november 11., péntek
Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn
fitnesznap_algyo

Ötödik alkalommal rendezik meg a Családi Egészség és Fitnesz napot testnek és léleknek novmber tizenkettedikén, szombaton az Algyői Faluházban, ahol a kicsiket és a nagyokat is színes programokkal várják.

Az algyői egészséghetekkel párhuzamosan megrendezett programon kicsk és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, a gyerekek jól szórakozhatnak a számukra kialakított gyermekkuckóban, amíg az anyukák sportolnak. Az Algyő Nagyközség Önkormányzata, az Algyői Faluház, valamint az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola által közösen szervezett egszségnapon 10 órától

Béres Alexandra

fitnesz világbajnok tart súlykontroll tréninget, 11 órától Bellyfit-dance fúziós edzéssel folytatódik a program

Ménesi Mariann

vezetésével. Szintén ő mutat be déltől pilates speciális mozgásformákat, 13 órától pedig

Simon Zsófia

tornáztatja meg a kritikus pontokat. A családi fintesz napon a sport mellett az Ezerjófű Egyesület egészséges életmóddal kapcsolatos termékeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők, de a program részét képezi gyermekfitnesz és Kangoo bemutató is, a nap végére pedig meglepetést ígérnek a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.