Egészség

Meghosszabbított közönségszavazás az Év Orvosa pályázaton!

Meghosszabbított közönségszavazás az Év Orvosa pályázaton!

2011. február 1., kedd
Meghosszabbított közönségszavazás az Év Orvosa pályázaton!

Az Astellas Díj 2010 – Év Orvosa pályázat szervezői a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy héttel, azaz 2011. február 7-ig meghosszabbították a jelenleg zajló közönségszavazás idejét. A www.dijazorvosokert.hu/szavazas oldalon a módosult határideig még bárki értékelheti a döntőbe került orvos-beteg történeteket.

Az idei közönségszavazás igazi meglepetéseket hozott, hiszen már az első héten több mint másfél ezren voksoltak a legszebb történetekre. A pályázat rangját emeli, hogy a döntőbe került orvosok elismeréséért idén már a regionális médiumok és a kórházak is ringbe szálltak. Rajtuk keresztül az elismerő szavak, gondolatok olyanokhoz is eljutottak, akik eddig talán nem is találkoztak e pályázat adta lehetőséggel. A szavazók száma folyamatosan emelkedik, mára több mint 4000-en adták le voksukat. A pályázatot meghirdető Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány ezúton is kér minden szavazót, hogy ne csak az ismert orvosok történetét értékelje, hisz a verseny végén három, egymással egyenlő rangú díj kerül kiosztásra. Aki valóban a legjobbakra szeretné tenni a voksát, olvasson el közülük minél többet és értékelje valamennyit – nyilatkozta

Berencsi György

, az Év Orvosa pályázat főszervezője. A nagyközönség részvételével zajló szavazás lezárultát követően, 2011. február 15-én derül majd ki, melyik három orvos kapja az idei Astellas Díjat. A díjátadó ceremóniára a Magyar Tudományos Akadémián kerül majd sor. A rendezvényre az elismert orvosok, családtagjaik, valamint az őket jelölők egyaránt meghívást kapnak. További információ:

www.dijazorvosokert.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.