Balhé

Részegen inzultálta a járókelőket Szeged belvárosában

Részegen inzultálta a járókelőket Szeged belvárosában

2022. augusztus 23., kedd
Részegen inzultálta a járókelőket Szeged belvárosában

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki múlt pénteken garázdálkodott Szeged központjábanközölte Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A megalapozott gyanú szerint augusztus 19-én, a kora esti órákban a férfi ittas állapotban a városközpontban lézengve egy étterem teraszán ülő asztaltársasághoz egy sószórót dobott oda.

Ezután padokon ülő emberekhez, járókelőkhöz ment oda, és őket kéretlenül ölelgetni illetve lökdösni kezdte. Egy férfit, aki ennek befejezésére szólította fel, hátulról combba rúgott, míg egy idős embert úgy meglökött, hogy egy padnak nekiesett.

A kihívóan erőszakos magatartása miatt a szemtanúk rendőri segítséget kértek, az intézkedő rendőrjárőrök pedig a férfit rövidesen elfogták és előállították.

A garázdaság vétsége miatt indult eljárásban a Szegedi Járási Ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta a terhelt letartóztatásának elrendelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.