Balhé

Tálcával akart ékszereket lopni

Tálcával akart ékszereket lopni

2021. október 26., kedd
Tálcával akart ékszereket lopni

Több tálca aranyékszert próbált ellopni egy hódmezővásárhelyi férfi az egyik helyi üzletből, méghozzá csaknem 1 millió forint értékben.

Az 53 éves elkövető a gyanú szerint múlt pénteken kora délután tért be az ékszerüzletbe. Vásárlási szándékát színlelve több tálca ékszert pakolt a pultra, majd elterelve az eladó figyelmét a tálcákat megragadta és sietve eltávozott az üzletből.

Egy, a bolt közelében parkoló autó felé vette az irányt, a bolt alkalmazottja azonban azonnal utána szaladt és utolérte, majd kiütötte a kezéből az installációkat.

A gyanúsított üres kézzel hajtott el a helyszínről autójával, ám nem sokkal később feladta magát a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Elismerte nekik tettét, valamint azt is bevallotta: egy helyi étterem sérelmére, ahol futárként dolgozott, sikkasztást követett el, ugyanis a bevétellel sajátjaként rendelkezve korábbi tartozásait egyenlítette ki.

Az elkövetőt őrizetbe vették, ellene lopás bűntett és sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.