Balhé

Ön felismeri ezeket a szerszámokat? Értesítse a rendőrséget!

Ön felismeri ezeket a szerszámokat? Értesítse a rendőrséget!

2021. július 23., péntek
Ön felismeri ezeket a szerszámokat? Értesítse a rendőrséget!

A rendőrség felhívást adott ki, amelyben a lenti képeken látható szerszámok tulajdonosát vagy tulajdonosait szeretnék felkutatni. A szóban forgó eszközöket tavaly december és idén június 12. között lopta el egy férfi Makón.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves gyanúsított 2020. december és 2021. június 12. napja között felújítás alatt álló lakóházakból, melléképületekből, garázsokból tulajdonított el szerszámgépeket, kéziszerszámokat és vízszivattyút.

A rendőrség kéri aki a képeken látható tárgyakat sajátjaként felismeri, akkor jelentkezzen - a tulajdonjogot igazoló iratokkal, esetlegesen számlákkal, vagy egyéb más módon - a rendőrségen, vagy a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a +36-62/562-400-as hívószámon, továbbá a +36-80/555-111-„Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.