Baleset

Tömegkarambol volt az M5-ösön

Tömegkarambol volt az M5-ösön

2022. december 23., péntek
Tömegkarambol volt az M5-ösön

Reggel arról írtunk, hogy félpályán lezárták az M5-ös autópályát baleset miatt. A probléma azóta nem hárult el - sőt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az M5-ös autópályán tíz közlekedési baleset is történt - írja a police.hu.

Közlekedési balesetek miatt teljes pályás útlezárás van érvényben az M5-ös autópályán Röszke irányába, Kiskunfélegyháza és Szeged között.

A reggeli órákban négy autó ütközött össze a sztráda 148-as kilométerszelvényében. A balesetben ketten megsérültek. A köd okozta rossz látási viszonyok és a feltorlódott kocsisor miatt autók ütköztek össze a 147-es, 146-os, 145-ös, 142-es és a 141-es kilométerszelvényében is.

Szintén a délelőtt folyamán, néhány kilométerrel arrébb a 139-es kilométerszelvénynél, Csengele közelében kilenc autó ütközött össze. A balesetekben többen megsérültek.

A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy az erős köd miatt kialakult rossz látási viszonyokra tekintettel a szokásosnál nagyobb figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.