Baleset

Szemtanúkat keres a Szegeden halálra gázolt kislány édesanyja

Szemtanúkat keres a Szegeden halálra gázolt kislány édesanyja

2020. szeptember 12., szombat
Szemtanúkat keres a Szegeden halálra gázolt kislány édesanyja

Bernát Zsuzsanna egyetlen gyermeke volt a hatéves Kiara, akinek igyekezett mindent megadni - írja a Bors. 

Megbízott a sógornőjében

Az anya megbízott sógornőjében, hiszen Beáta többször is vigyázott már a kislányra. Az óvodában is leadta a nevét, hogy az intézményben tudják, neki nyugodtan kiadhatják a gyermeket.

Hétfőn is Bea ment a kislányért, mert az anya nem ért volna oda időben, aznap töltötte házvezetőnőként a próbanapját az új munkahelyén.

Megérezte az anya, hogy baj van

Hétfő reggel szokásaiknak megfelelően az anya és lánya együtt indultak el otthonról. 

Bementünk a közértbe, hogy Kiarának vegyek a kedvenc tejszeletéből. Aztán elindultunk az óvodába, és út közben megreggeliztünk, közben beszélgettünk. Mondtam neki, hogy nagyon szeretem, és a délutáni játékot tervezgettük  – mondta a Borsnak a gyászoló édesanya, akit délután telefonon hívott a sógornője. Zsuzsanna megérezte, hogy nagy baj van.  Azt mondta, siessek, mert Kiarát a Csillag téri körforgalomnál elütötte egy teherautó. Mire odaértem, már a mentősök próbálták a kislányomat újraéleszteni. Legalább egy órán keresztül mindent elkövettek, de nem tudtak rajta segíteni. Sosem felejtem el, hogy mennyire könyörögtem az orvosnak, hogy segítsen Kiarán, de teljesen tehetetlen volt. Most úgy érzem, minden hiábavaló az életemben, semminek nem látom az értelmét - mondta a Borsnak Zsuzsanna.

Az elgázolt kislány anyja szemtanúkat keres

Zsuzsanna olyan szemtanúkat keres, akik látták a balesetet, és arra kéri őket, jelentkezzenek nála vagy a rendőrségen.

Az anya a saját bevallása szerint nem haragszik a sógornőjére, de szeretné megtudni a teljes igazságot a baleset körülményeit illetően. 

- Az emberek mindenfélét mondanak, én pedig beleőrülök a bizonytalanságba. Van, aki szerint Kiara szaladt az autó elé, más úgy emlékszik, hogy mindketten elestek, de van olyan verzió is, hogy a sógornőm a telefonját nyomkodta, és még mondta is a kislányomnak, hogy nyugodtan menjen előre - részletezte Zsuzsanna. Az anya hozzátette: senkit sem szeretne ártatlanul vádolni, de abban bízik, hogy a valódi felelősök elnyerik méltó büntetésüket.  

- Azt sem tudom, hol áll a fejem. Olyanokat is terjesztenek a városban, hogy Kiara szándékosan ment a teherautó alá, mert meg akart halni. Ilyen nincs! Az én kislányom egy rendkívül életvidám gyerek volt. Hatévesen már nagyon értelmes volt, én mindent megtanítottam neki, amit ennyi idősen tudni kell. Ha lelépett az úttestre, mindig körülnézett, és csak a zebrán volt hajlandó átkelni -  emlékezett vissza Zsuzsanna. Az anya, mint mondta, tudja, hogy egy idő után új életet kell kezdenie, de egyelőre képtelen a jövőre gondolni. Zsuzsanna elmondta azt is, hogy napok óta nem tud aludni, így nem is álmodik a kislányával.

Nyugtatót sem szed, mert szembe akar nézni a valósággal.

Számára most az a legfontosabb, hogy a gyereke megkapja a végtisztességet, és mint fogalmazott a napilapnak, azután arra fogja feltenni az életét, hogy kiderítse, pontosan mi is történt azon a végzetes hétfő délutánon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.