ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Frányó Enikő

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Frányó Enikő

2013. augusztus 19., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Frányó Enikő
franyo_eniko_3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInParty Radióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk,

Frányó Enikő

a Szegedi Szolgáltatási Középiskola és Szakiskola Vedres István Építőipari Tagintézmény építész szakán tanul. Először furának találta a sulit, de mostanra már megszerette, jónak tartja a társaságot és a tanárokat is. Ezzel a szakmával szeretne elhelyezkedni a jövőben, így a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karára szeretne jelentkezni, ha eljön az ideje. Szegeden él, és már nagyon a szívéhez nőtt a város, bár néha túlságosan zsúfoltnak tartja, és szívesen elmenne kisebb településekre. Nem is tudja, hogy a fővárost hogy fogja bírni, ha sikerül bekerülnie az egyetemre - mondja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány hobbiszinten rajzol, általában kinéz magának valamit, és azt próbálja meg lerajzolni. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, és szívesen csavarognak az ismerőseivel a városban. Szeret olvasni, rendszerint krimiket és horrorkönyveket vesz a kezébe, de konkrét kedvencet nem tudna kiemelni. Filmezni is szokott, inkább moziban, mint otthon. Az utolsó film, amit látott, a Nagyfiúk 2. része, nagyon tetszett neki, csak ajánlani tudja másoknak. Szórakozóhelyekre ritkán jár, mert nem szereti a nagy tömeget, így a fesztiválok sem vonzzák, és a SZIN-t is kihagyja. Ha partizni mennek az ismerőseivel, akkor inkább házibulikra járnak el.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Essemm • Hősök • Madonna • ChristinaAguilera • Furakor

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.