ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Barta Zita

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Barta Zita

2013. augusztus 16., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Barta Zita
barta_zita_4_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInParty Radióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Szolgáltatási Középiskola és Szakiskola Vedres István Építőipari Tagintézmény építész szakán tanul mai Jó Arcunk,

Barta Zita

. Nem mondhatná el magáról, hogy az építészet érdekli, sokkal szívesebben tanulna fényképésznek, és tervei szerint így is lesz, mert el szeretne végezni egy ehhez kapcsolódó tanfolyamot vagy sulit. Újszentivánon él, viszont Szegedet jobban kedveli, mert itt pörög az élet, és a legtöbb ismerőse is benn lakik a városban.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány nyolc éve versenyszerűen kézilabdázik, eddig a Dorozsmában játszott, de nem olyan régen váltott klubot, így jelenleg a Kézilabda Szeged SE csapatot erősíti. Szabadidejét szívesen tölti a barátaival, sportolással, internetezéssel, s nagy filmőrültnek tartja magát. A horrorfilmeket kedveli a leginkább, bár a kedvenc filmje akció kategóriába tartozik, ami nem más, mint a Wanted. Moziba ritkábban jár. Olvasni nem igazán szokott, ha mégis könyvet vesz a kezébe, akkor általában tiniregényeket olvas. Szórakozni általában tinibulikba jár az ismerőseivel, de szívesen kilátogatna a Szegedi Ifjúsági Napokra, csak eddig nem talált alkalmas embert, akivel kinézett volna. Kínosan, de mégis nevetve emlékszik vissza arra az esetre, amikor télen a Kárász utca kellős közepén elcsúszott a jégen, és túl sokan látták, nevették ki akkor. Szerencsére baja nem esett, így azóta is mosolyogva gondol vissza a történtekre.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Shakira • Rihanna • Molnár Ferenc Caramel • Justin Timberlake • Justin Bieber

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.