ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Andrási Judit

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Andrási Judit

2013. augusztus 9., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Andrási Judit
andrasi_judit_3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Andrási Judit

, mai Jó arcunk a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar hallgatója, gyógytornásznak tanul. Szereti a sulit, és gyógytornászként szeretne elhelyezkedni majd a jövőben, de nem itthon, hanem külföldön. Nem csak a jobb kereset miatt szeretne elmenni, hanem mert a nyugati országokban sokkal inkább keresett ez a szakma, mint hazánkban. Kecskeméten él, de Szegeden kollégiumban lakik az iskola miatt. Kecskemét a szülővárosa, így természetesen szereti, de a napfény városát jobban megkedvelte, mert itt jobban pörög az élet, Kecskemétet sokkal unalmasabbnak tartja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 20 éves lány hobbiszinten szokott fotózni, illetve minden sportot imád, főleg az úszást és a futást. Szabadidejét a sporton és a fotózáson kívül mozizással és a barátaival tölti, illetve az interneten lóg. Filmek terén a thrillereket kedveli a leginkább, mostani kedvence – amit utoljára látott a moziban – a Szemfényvesztők. Olvasni is szokott, most fogja befejezni az Éhezők viadala 3. részét, A kiválasztott című művet

Suzanne Collinstól

. Szórakozni év közben Szegeden szokott, általában kari bulikra jár, nyáron pedig Kecskeméten, de ott inkább házibulikat szerveznek az ismerőseivel, mert kevés más lehetőség akad. Az idén kilátogat a Szegedi Ifjúsági Napokra. Napijegyet vett arra az időpontra, amikor

Ákos

fog fellépni. Nevetve meséli azt a történetet, mikor fiatalabb volt, és összeveszett a nővérével. Annyira elragadta az indulat, hogy megharapta a testvére hasát, ami a mai napig meglátszik, és azóta is emlékezteti őket az esetre. Szerencsére mára mind a ketten csak mosolyognak ezen.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Avicii • Armin van Buuren • Ákos • Will. I. Am. • David Guetta

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.