ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

2013. április 30., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia
Szabo-Klaudia (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Komáromból jött Szegedre tanulni mai Jó Arcunk,

Szabó Klaudia

. Két éve él a napfény városában, eleinte furcsa volt számára, de mára nagyon megkedvelte Csongrád megye székhelyét. Ritkán jár haza, jobban szeret itt, mert pezseg az élet. Egyedül a családja és a komáromi barátai hiányoznak neki. Jelenleg másodéves hallgatója a Szegedi Tudományegyetemnek. A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar rekreáció és egészségfejlesztés szakára jár. Ez szabadidő-szervezést és életmódtanács-adást jelent, ami tetszik neki, és szívesen elhelyezkedne a jövőben ezen a területen. A 21 éves lány régen ritmikus sportgimnasztikázott, versenyekre is jártak a csapatukkal. Általában a 3. helyet érték el a legtöbb versenyen, kivéve az országos bajnokságon, azon a 4. helyezést szerezték meg. Miután végeztek a gimiben, utána feloszlottak, amit sajnál, mert nagyon szerette. Viszont a sport megmaradt neki hobbinak. Több mindent is csinál, szeret például korcsolyázni, floorballozni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Szabadidejét a barátaival tölti vagy internetezik. Sűrűn szokott filmezni, a legutolsó, amit látott, az A burok, amit kissé unalmasnak és vontatottnak tartott. Kedvenc filmjei közé tartozik az Eredet és a Viharsziget. Az ilyen elgondolkodtató filmek jönnek be neki a legjobban. Olvasni is szeret, de nem regényeket, hanem inkább pszichológiai témájú könyveket, és rendszeresen "fogyaszt" tudományos magazinokat is, mint például a 3. Évezred. Bulizni inkább koncertekre szokott járni, imádja a fesztiválokat, de azért megfordul a szegedi szórakozóhelyeken is, mint a legtöbb egyetemista. Általában a JATE Klubba megy barátaival. Komáromban ritkán partizik, ha mégis elmennek az ottani ismerőseivel, akkor is inkább Győrbe ruccannak, át és ott buliznak.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Pendulum • The Prodigy • Linkin Park • Muse • Justin Timberlake

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.