ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Majoros Márk

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Majoros Márk

2013. március 1., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Majoros Márk

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Majoros Márk

a Vedres István Középiskolában tanul építésznek. Szeret oda járni, de nem ezen a pályán képzelné el magát a jövőben. Továbbtanulás terén inkább a testnevelés felé kacsingat, akár itt a Szegedi Tudományegyetemen, vagy esetleg Pesten. Jobban kedveli Szegedet, de ha a fővárosba kellene mennie, az sem zavarná.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves srác igazi sportembernek vallja magát. Hobbi szinten biciklizik, fut, edz. Több éve kenuzik is, azt versenyszerűen űzi. A magyar bajnokságon is részt szokott venni, vegyes eredményekkel, emellett a tanulást még fontosnak tartja, és nem hanyagolja el a sport miatt. Nagyon szívesen menne bulizni, de szabadideje nem nagyon van az edzések és a tanulás mellet. Bár elárulta, hogy azért néha szakít a szórakozásra is időt, mert imádja a lányokat és szeret csajozni.

Zenelista (csak előadók, tőlük jöhet bármi):

1. Skrillex 2. Flo Rida 3. David Guetta 4. Avicii 5. Swedish House Mafia

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.