ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árkosy Lilla

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árkosy Lilla

2013. március 4., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árkosy Lilla

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Árkosy Lilla

a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogásznak tanul. Tetszik neki a szakma, jelenleg is egy ügyvédnél dolgozik, ezzel is tapasztalatot szerez a hivatáshoz, amit választott. Már nem sok van hátra neki a suliból, egy év múlva végez.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Versenyszerűen űzi a vízilabdát, az OB I-es Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatának tagja. Most sajnos úgy néz ki, hogy az alsóházba fognak kerülni, de elmondása szerint mindent meg fognak tenni, hogy sikerüljön bekerülniük a felsőházba. A tanulás és az edzések mellet nem olyan sok a szabadideje, de igyekszik mindenre – bulik, barátok, család – időt szakítani. Szórakozni legtöbbet a Sing Singbe és a Retro Klubba járnak, de jobban kedveli, amikor csak úgy összeülnek a csapattársaival beszélgetni, iszogatni. Szinte már sorozatfüggő, kedvencei közé tartozik az Odaát, A rejtély, A zöld íjász és A célszemély. Sokat szokott zenét hallgatni is, leginkább Richie Hawtin-mixeket, mert tőle bármit meghallgat. De azért sikerült összeszedni a kedvenc dalait.

Zenelista:

1. Richie Hawtin – Bubbles 2. Rihanna feat. Eminem - Love The Way You Lie 3. Richie Hawtin – Time Warp 4. 50 Cent – Do You Think About Me 5. Ne-Yo – Let Me Love You 6. 50 Cent feat. Ne-Yo – Baby By Me 7. Daniel Powter – Bad Day 8. Rihanna – Diamonds 9. Eminem – Lose Yourself 10. Daniel Powter – Free Loop

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.