ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Eszter

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Eszter

2012. december 25., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Eszter

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Felnőtt válogatott szeretne lenni

Tóth Eszter

, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas női vízilabdacsapatának kapusa portálunknak elmondta, azt is el tudná képzelni, hogy külföldön játsszon egy csapatban vagy netán edzősködjön. Úgy látja, hogy a női vízilabda Magyarországon nincs annyira megbecsülve, hogy megérje itthon játszani, ezért szeretne külföldre menni. Eszter elmondta, Ausztriában is gondolkodik, ott például egyáltalán nincs női vízilabda, míg Dél-Afrikában nem csak edző, hanem akár játékos is lehetne. A sporttól, illetve a medencétől nem is akar elszakadni Eszter, jelenleg sportkommunikátor szakon tanul a Szegedi Tudományegyetemen, ezzel párhuzamosan pedig úszóedzőnek is készül. A pilisborosjenői származású lány a fővárosban kezdett el vízilabdázni, majd Dunaújvárosba igazolt öt évre, most pedig Szegeden folytatja pályáját. A napfény városát nagyon megszerette, sokkal jobban tetszik neki, mint Budapest vagy épp Dunaújváros. Sporttársai mellett csoporttársaival is jól kijön, gyakran szerveznek programokat, bulikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.