ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szövő Dóra

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szövő Dóra

2012. november 6., kedd
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szövő Dóra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Kőrösy József Szakközépiskolában tanuló

Szövő Dórával

a Széchenyi téren találkoztunk. Tizenhat esztendős Jó Arcunk közgazdász szakon tanul jelenleg, de még nem tudja, hogy ezen a területen szeretné-e folytatni tanulmányait, mivel a matematika nehéz számára. Az is megfordult már a fejében, hogy jogásznak tanul, bár tudja, hogy Szegeden nincs államilag finanszírozott jogászképzés. Megjegyezte, ha érettségi után is ez a pálya vonzza, akkor majd előteremti a tandíj árát. Szabadidejében Dóra újra táncol, hip-hop-ra jár hetente két alkalommal, míg korábban a társastánccal foglalkozott. Bulizni is szokott járni, olykor a Sing Singbe vagy a Retroba mennek, s minden alkalommal kizárólag lányokból álló kis csapattal vetik bele magukat az éjszakai életbe. Igaz, híreket nem olvas neten, de nem csupán kikapcsolódásra használja a világhálót, egyre többször tanulmányaihoz keres információkat, kidolgozott tételeket. Portálunknak elmondta, legutóbb földrajztételeket gyűjtögetett össze a világhálóról, s napi átlagban egy-két órát ül a számítógép előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.