ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

2012. július 5., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

Új nyereményjátékot indítottunk azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

Komáromból származik a húszesztendős

Szabó Klaudia

, aki az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karon tanul rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányon. Mivel kisvárosból érkezett Szegedre, eleinte furcsa volt neki a tumultus, de már megszokta, s meg is szerette a várost az elmúlt közel egy év alatt. A lakótársaival jól kijön, illetve az egyetemen is sok barátra tett szert. Az alternatív és a rockzenét szereti Klaudia, s bár néha elment bulizni barátaival a JATE Klubba, de a fesztiválokat szereti igazán. A SZIN-re már nagyon készül, illetve utcazenei fesztiválokra szokott járni, ha ideje engedi. A Facebook cset felületén tartja a kapcsolatot otthoni ismerőseivel, illetve a skype-ot is gyakran használja. Saját bevallása szerint túl sokat ül a számítógép előtt, de mivel rengeteg tananyagot ott talál meg, így szükségszerű, hogy sokat netezzen. A szegedi eseményekről is a Facebookon keresztül értesül leghamarabb, s igyekszik is minél több rendezvényre elmenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.