ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nemes Márk

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nemes Márk

2012. május 28., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nemes Márk

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Jövőre érettségizik a tizenkilenc esztendős

Nemes Márk

, aki részben a matematika, illetve munka miatt tudta eddig befejezni a középiskolát. Jelenleg Sándorfalván úszómesterként dolgozik, s egyelőre nem tudja, milyen szakmát tanulna érettségi után. Márk hasznosabbnak tartja a munkát a tanulásnál, egyetemre nem készül. Bulizni ritkán jár, inkább a haverokkal összeülnek vagy házibulikba mennek. Fesztiválokon ritkán fordul meg, mint elmondta, számára drágák. A Facebookra regisztrált, de csak szűkebb baráti köre számára elérhető, mindössze harminc ismerőse van, s nem publikál magáról szinte semmilyen személyes információt. Úgy látja, túlságosan sok mindent meg lehet tudni az emberről a közösségi oldalakról, s így elveszti varázsát a valódi ismerkedés. Tapasztalatai szerint teljesen máshogy ismerkednek a mai fiatalok, ő nem szeretné, hogy elvesszen a valódi személyes kapcsolat. Kizárólag a Hírcsárdát olvassa rendszeresen, a szegedi történéseket és a politika eseményeket nem követi nyomon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.