ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Ágoston

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Ágoston

2012. május 4., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Ágoston

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu május elsején, Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Júniusban tölti be 21. életévét

Kiss Ágoston

, aki kis- és középvállalkozási menedzsernek tanul az SZTE-n. Nem tudja magát elképzelni alkalmazottként, vállalkozó szeretne lenni, határozott elképzelése van jövőjéről. Ágoston azt tapasztalja, kortársai közel sem ennyire határozottak, sokuk csak azért vesz részt bármilyen képzésben, hogy eltöltse az idejét, vagy valamilyen végzettséget szerezzen. Híradókat nem szokott nézni a televízióban, negatívnak tartja, hogy sok balesetről és halálesetről számolnak be, inkább olvas. A közösségi oldalakon is szokott tájékozódni, illetve barátnőjével csetelni. Összességében passzív felhasználónak tartja magát, keveset posztol, inkább ismerőseinek hivatkozásait szokta böngészni. Zenei ízlésével kapcsolatban elmondta, nincs kedvenc együttese, kedveli a chillouttól kezdve a rockon át a jazz zenét egyaránt. Ezen a téren igazán nyitott, mint mondja, mindenben megtalálja a szépséget. A Retroba viszonylag gyakran jár baráti társaságával Ágoston, de a JATE Klubban és a Sing Singben is meg szokott fordulni. A SZOTE Klub volt kedvenc helye, sajnálja, hogy bezárták. Portálunknak elmondta, a kisebb klubokat és kocsmákat is szívesen felkeresik, illetve járt már többször a Rongy Kocsmában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.