ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csapó Zsuzsanna

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csapó Zsuzsanna

2012. május 7., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csapó Zsuzsanna

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu május elsején, Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

A Szegedi Tudományegyetem hallgatója a 20 éves

Csapó Zsuzsanna

, aki kémia BSc képzésre jár, második félévét tölti Szegeden. Nagykőrösi származású, s mivel a település a Budapest-Szeged vonalon található, e két város között választott elsődlegesen továbbtanuláskor. Többször járt Szegeden osztálykiránduláson, illetve a testvére is itt tanul, részben ezért esett a választása a „napfény városára”. A Károlyi Kollégiumban lakik, ott is összegyűlnek, olykor pedig a Tisza parton találkoznak. A JATE Klubba ritkán jár, mivel nem kedveli az ott szóló zenéket, inkább kisebb, hangulatosabb helyekre jár. Zsuzsi ezek közül a Rock Kocsmát említette, de kollégiumhoz közel lévő Rongy Kocsmában is megfordultak párszor. A szabadtéri koncerteket és fesztiválokat is kedveli, de diák révén azt is nézi, hogy melyik hely mennyire drága. Amikor a kollégistákkal indulnak el szórakozni, igen népes a társaságuk, de egyetemi évfolyamtársaival is szívesen tölti szabadidejét. Nagykőrösi ismerőseivel a Facebookon is tartja a kapcsolatot, de hétvégente, ha teheti, hazautazik, mint elmondta, sokkal többet nyújt egy-egy személyes találkozás a közösségi oldalak által nyújtott szolgáltatásoknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.