ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Baracsi Bettina

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Baracsi Bettina

2012. május 29., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Baracsi Bettina

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

A huszonhárom esztendős

Baracsi Bettina

jelenleg Budapesten él, a Szeged Napjához kapcsolódó programsorozatra látogatott el a városba. A hídi vásár nagyon tetszett neki, illetve a Dóm téri koncertekre ment el barátnőivel, illetve természetesen a Széchenyi téri borfesztivált is felkeresték. A kecskeméti születésű Bettina messzire kerüli a diszkókat, a kisebb klubokat, kocsmákat kedveli. Mint elmondta, ritkán jár szórakozóhelyekre, olyankor többnyire volt osztálytársaival tölti az estét. A Facebookon körülbelül háromszáz ismerőse van, több külföldi barátjával csak a közösségi oldalon keresztül tudja tartani a kapcsolatot. Jelenleg szakácsként dolgozik, s mivel csak késő este végez, a híreket csak interneten keresztül tudja követni. Szülővárosának fontosabb eseményeit édesanyjától tudja, akivel napi kapcsolatban van, így az országos és nemzetközi híreket olvassa a neten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.