Közélet

Katonai járművek jelennek meg Szeged útjain

Katonai járművek jelennek meg Szeged útjain

2023. október 5., csütörtök
Katonai járművek jelennek meg Szeged útjain

Katonai járművek jelennek meg pénteken Szegeden.

A Magyar Honvédség 4. Területvédelmi Ezredének közleménye szerint a holnap a reggeli órákban személyi állomány átcsoportosítást hajtanak végre, ezért megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani a Szent Gellért Fórum – Kossuth Lajos sugárút – Tisza Lajos krt – Dugonics tér – Aradi Vértanúk tere útvonalon. Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket - írja a Rádió88

Csapatzászló adományozási ünnepséget tartanak a Dóm téren a Fogadalmi templomban. Az eseményen részt vesz: dr. Czermann János, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára, Dr. Kun-Szabó István vezérőrnagy, Magyarország Köztársasági Elnökének főhadsegédje, Takács Attila vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar Főnökének helyettese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.