Hét gólos szegedi kupasiker Baján

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu
A legjobb 32 csapat közé jutott a Mol Magyar Kupában a Szeged-Csanád GA, miután 7-0-ra nyert Baján.

Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a Tisza-parti csapat. A két gólszerző Horváth Milán és Gajdos Zsolt volt. Előbbi egy közeli fejesből, utóbbi egy jól eltalált szabadrúgásból talált be.

A fordulást követően beindult a gólgyártás. 

A csereként beálló Fábiánkovits István hamar megszerezte első gólját a csapatban. Később Doncsecz Levente hasonlóképpen járt el. Acsimovics Dimitrije góllal debütált tétmérkőzésen a szegedi csapatban. Márkvárt már második gólpasszát jegyezte, amikor szögletét követően Fábiánkovits csúsztatott a Sztruhák hálójába. A 7-0-ás végeredményt Könczey Márk állította be.

Természetesen elégedett vagyok, hiszen hét gólt szereztünk és egyet sem kaptunk. Nem szabad azonban túlértékelni ezt a sikert. Tiszteljük az ellenfelet, de mi más célokért küzdünk. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy maximális önbizalommal játszottak a srácok, bízom benne, hogy ezt a formát át tudjuk menteni az erősebb csapatok ellen is

nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics, szegedi vezetőedző a siker után.

MOL Magyar kupa, 3. forduló
Bajai LC (Vármegyei I.) – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–7 (0-2)
Baja, vezette: Práth Dávid (Gordos, Urgyán)
Baja: Sztruhák – Szolga (Pokker, 83.), Fehér, Németi (Megyeri, 63.), Knap, Bölcskei, Nébl (Urlauber, 63.), Bányai (Dózsa, 83.), Baladin, Mezőfi (Kerezsi, 42.), Szeibert. Vezetőedző: Koch Tamás.
Szeged-Csanád GA: Takács – Radics (Palincsár, a szünetben), Acsimovics, Prosser (Papp Á., a szünetben), Magyar (Nyári, 51.), Gajdos (Fábiánkovits, a szünetben), Könczey, Horváth M., Kővári, Doncsecz, Márkvárt. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Gól: Horváth M. (21.), Gajdos (38.), Fábiánkovits (50., 69.), Doncsecz (56.), Acsimovics (60.), Könczey (77.).

Előző sztori

Látogatható lesz a Csillagbörtön

Következő sztori

Gólzáporos meccset vívott és remekül helytállt a fiatalos SZVE