Meteor

Marad a meleg idő, elszórtan záporokkal

Marad a meleg idő, elszórtan záporokkal

2023. június 1., csütörtök
Marad a meleg idő, elszórtan záporokkal

Alig pár fokot csökken a hőmérséklet, így nem beszélhetünk a továbbiakban sem hidegről, derül ki az Időkép prognózisából.

Péntekennapos-gomolyfelhős időre van kilátás, kezdetben délen, délkeleten, később északkeleten, keleten is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Késő délután egyre többfelé északnyugatira, északira fordulhat a szél, amelyet élénk, zivatarok idején erős, akár viharos lökések kísérhetnek. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. A csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Szombaton egy hidegfront érkezik hazánk fölé, az élénk, erős északkeleti szélben pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, délutánra 21 és 27 fok közé melegedhet a levegő, de sok lesz a napsütés. Vasárnapa napos időt csak északnyugaton zavarhatja több gomolyfelhő, itt néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyengül, mérséklődik. Friss lesz a hajnal, 6 és 13 fok közé hűl le a levegő. Délután 23-28 fokot mérhetünk.

A jövő hét elejére bizonytalanabbá válhat a légkör, ekkor már nagyobb eséllyel alakulhat ki zápor és zivatar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.