Marad a meleg idő, elszórtan záporokkal

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig pár fokot csökken a hőmérséklet, így nem beszélhetünk a továbbiakban sem hidegről, derül ki az Időkép prognózisából.

Pénteken napos-gomolyfelhős időre van kilátás, kezdetben délen, délkeleten, később északkeleten, keleten is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Késő délután egyre többfelé északnyugatira, északira fordulhat a szél, amelyet élénk, zivatarok idején erős, akár viharos lökések kísérhetnek. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. A csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Szombaton egy hidegfront érkezik hazánk fölé,  az élénk, erős északkeleti szélben pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, délutánra 21 és 27 fok közé melegedhet a levegő, de sok lesz a napsütés. Vasárnap a napos időt csak északnyugaton zavarhatja több gomolyfelhő, itt néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyengül, mérséklődik. Friss lesz a hajnal, 6 és 13 fok közé hűl le a levegő. Délután 23-28 fokot mérhetünk.

A jövő hét elejére bizonytalanabbá válhat a légkör, ekkor már nagyobb eséllyel alakulhat ki zápor és zivatar.

Előző sztori

Novák Katalin az albán parlamentben szólalt fel

Következő sztori

Megrongált egy épületet Makón, perceken belül azonosították