Gyermekotthonban nevelkedő tinédzsereken élte ki beteg vágyait egy szegedi pedofil

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyermekotthonban nevelkedő fiúkat csalt lakásába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint egy 43 éves szegedi férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök elfogtak.

Egy feljelentés alapján egy szegedi férfi a szigetcsépi házába pénzzel és pizzával csábította az intézetis gyerekeket, ha azok kielégítették beteges vágyait.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte pénteken az MTI-vel, hogy a rendőrök egy fővárosi gyermekotthontól érkezett jelzés alapján kezdték el a felderítést, majd az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével csaptak le a férfira az otthonában. A közlemény szerint a férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni az ajtót, a kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, és tagadott.

 A gyanú szerint a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. “Meglebegtette” előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd a lakásába hívta őket.

A javarészt 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: dohányozhattak, pizzázhattak, igényes lakásban “ejtőzhettek”, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak.

Cserébe hagyniuk kellett, hogy a férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a “bulinak”, és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a férfit és ellene két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, valamint kezdeményezték a letartóztatását is.

(via MTI, Délmagyar)

Előző sztori

Taroltak a szegediek a parakenu válogatón

Következő sztori

Ma van a Nemzeti Összetartozás Napja