Krimi

Megrázó részletek a szegedi kettős tragédiáról

Megrázó részletek a szegedi kettős tragédiáról

2023. május 15., hétfő
Megrázó részletek a szegedi kettős tragédiáról

Szombaton két holttestet találták a Dankó Pista utca egyik társasházában, a rendőrséget aggódó szülők értesítették, akik napok óta nem tudtak kapcsolatba lépni gyerekükkel. Szombat óta egyre több részlet derült ki a történtekről.

Az elkövető szegedi férfi előre kitervelte a gyilkosságot, amihez apja vadászpuskáját használta. Áldozata egy thai nő volt, aki a szegedi egyetem orvostanhallgatója volt. A férfi fejbe lőtte a lányt majd magával is végzett. A Tények úgy tudja, a férfi egy számítástechnikai üzletet vezetett, és valószínűleg féltékenység állhat a tragédia hátterében.

A rendőrök a telefonhívás után azonnal a megadott címre siettek, ahol a férfi barátnője lakott. Mikor bementek, az egész lakás tiszta vér volt

 – számoltak be róla.

A szomszédoknak nem tűnt fel hangos veszekedés vagy durranás, éppen ezért a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mikor történt a gyilkosság,

Itt lakom a 15. szám alatti házban, közel, és semmiféle lövést nem hallottam 

mondta az egyik közelben élő hölgy a Tények riporterének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.