Hírzóna

Szegedi vízimentők is keresik a Maroson eltűnt gyermekeket és férfiakat

Szegedi vízimentők is keresik a Maroson eltűnt gyermekeket és férfiakat

2023. május 3., szerda
Szegedi vízimentők is keresik a Maroson eltűnt gyermekeket és férfiakat

Továbbra is nagy erőkkel keresik a vasárnapi csónakbaleset nyomán, a Maros Temes megyei szakaszán eltűnt személyeket.

A csónak Perjámosnál süllyedt el, rajta tizenkét személlyel. A baleset következtében meghalt egy 3 éves szemlaki gyermek, továbbá jelenleg is keresnek két nagylaki gyermeket, illetve egy 29 éves aradi és egy 31 éves nagylaki férfit.

A mai napon szakszolgálatunk is bekapcsolódott a maros romániai szakaszán történt csónakbalesetben eltűnt négy személy keresésébe. A makói hivatásos tűzoltókkal közösen két hajóval keressük Apátfalva és Nagylak között az eltűnt személyeket.

közölte a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat.

A vasárnap a Maroson elsüllyedt csónaknak nem volt forgalmi engedélye, vezetője pedig – egy 33 éves férfi – jogosítvány nélkül és ittas állapotban irányította a járművet. A férfit őrizetbe vették gondatlanságból elkövetett emberölés miatt - írja az erdélyi Krónika az Arad megyei rendőrség közleménye alapján.

Borítókép: Krónika

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.