Sport

Osztályt váltottak a szegedi röplabdás lányok

Osztályt váltottak a szegedi röplabdás lányok

2023. május 29., hétfő
Osztályt váltottak a szegedi röplabdás lányok

Az idegenbeli 3:1-es győzelem után az osztályzó visszavágóját is megnyerte a Vidux-Szegedi RSE az Eötvös DSE ellen, így kiharcolta az NB I-be jutást. Mindez azt jelenti, hogy a klub történelmében először szerepelhet majd a másodosztályba a Vidux-Szegedi RSE női csapata.

Az öröm pillanatai:

Milodanovics Andrea: – Megvan az eredmény, amit két éve vártunk: végre feljutottunk az NB I-be! Nagyon sokat küzdöttünk ezért: mind a mostani, mind a tavalyi csapatom, hiszen ők is sokat tettek azért, hogy ez az álom megvalósuljon. Innentől kezdve határ a csillagos ég! Építenünk kell egy olyan csapatot, aki magabiztosan el tudja majd indítani az NB I-es szezont. Izgatottan várjuk a jövőt!

Vidux-Szegedi RSE–DSZC-Eötvös DSE 3:0 (25:22, 25:16, 26:24)
Női röplabda NB II., osztályozó, 2. mérkőzés. Szeged, Lila iskola, 180 néző. Vezette: Csizmarik, Villás.
Vidux-Szegedi RSE: Kádár Gréta, Farkas Antónia, Kovács-Fiskus Fanni, Bálint Viktória, Nyers Noémi, Szatmári Júlia. Csere: Nagy-Hegyesi Réka (libero), Kujundzic Leila (libero), Kiss Boglárka, Fürdök Lilla, Horváth Dalma, Erdei-Strohner Enikő, Kiss Nóra, Sojnóczky Sára.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.