Krimi

Középiskolás lányoktól lopott telefont

Középiskolás lányoktól lopott telefont

2023. május 12., péntek
Középiskolás lányoktól lopott telefont

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki e hét szerdán, a délutáni órákban egy fiatalokból álló társasághoz csapódott, majd annak tagjaitól két telefonkészüléket is elvett.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2023. május 10-én, délután fél négy körüli időben odament egy, a szegedi buszpályaudvar közelében beszélgető társasághoz, és velük beszélgetni, kötözködni kezdett. Ennek során – pillanatnyi figyelmetlenségüket kihasználva – két középiskolás lány ruházatából is magához vette azok mobilját. Mindkét sértett még a helyszínen észrevette a készülékeik eltűnését, melyek a gyanúsítottól kerültek elő, így a nekik okozott, összesen 100.000 Ft kár visszavétellel megtérült.

A két rendbeli lopás miatt indult büntetőeljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának elrendelését a járási ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta, annak okán is, hogy a féri a cselekmény elkövetését negyed évvel megelőzően szabadult egy korábbi ügyében a letartóztatásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.