Hírzóna

Nem tudni, mi okozta az újszegedi férfi halálát

Nem tudni, mi okozta az újszegedi férfi halálát

2023. május 2., kedd
Nem tudni, mi okozta az újszegedi férfi halálát

Egy kutyasétáltató pár talált rá.

Egy 65 éves férfi a padon fekve halt meg az újszegedi Csanádi utcában. Egy kutyasétáltató pár talált rá, akik a férfit azonnal megpróbálták újraéleszteni, és a mentőket is értesítették.

A rendelkezésre álló információk szerint a 65 éves tápéi férfit ismert volt a Máltai Szeretetszolgálat számára, amelytől nem messze vesztette életét.

Az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete lapunk kérdésére úgy reagált, hogy a telefonon segítséget kérő párnak a mentésirányítás diktálta, hogy próbálják újraéleszteni a férfit, miután kiderült, hogy annak nincs légzése.

A helyszínre érkező mentőegység átvette és kiterjesztette az újraélesztést emelt szintűre, hosszasan küzdöttek a beteg életéért, azonban nem lehetett megmenteni, a keringése nem tért vissza.

Hogy mi okozta a férfi halálát, egyelőre nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.