Győzelemmel búcsúzott és búcsúztatott a Szedeák

Megnyerte szezonbeli utolsó hazai meccsét, így győztesen búcsúztatta az idény végén visszavonuló csapatkapitányát, Kerpel-Fronius Balázst a Naturtex-SZTE-Szedeák. Bár a Kaposvár kezdte jobban a meccset, de a hramadik harmadra sikerült fordítania Szedeáknak és sikerrel búcsúzott el közönségétől, szezonbeli utolsó hazai meccsén.

A szegediek szerdán a Budapesti Honvéd otthonában zárják az idényt.

Nikola Lazics: – Gratulálok a csapatomnak, de gratulálok a Kaposvárnak is! Azt hittük az elején, elég lesz, ha a pályán vagyunk. Hat győzelmet szereztünk zsinórban, a kötelezőt teljesítettük, megvan a bennmaradás. Tudom, sok játékos fejben már nincs itt, de sikerült nyernünk, ez volt a fontos. Gratulálok Kerpinek, korábban is együtt dolgoztunk, tudom, hogy egy nagyon jó játékos, és egy nagyon jó ember is, sok sikert kívánok neki a civil életben! Szerintem hibázik, hogy abbahagyja, de ez az ő döntése. Köszönöm a szurkolók támogatását, még van egy meccsünk, megpróbálunk jobban játszani, mint ma.

Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 9. forduló.
Naturtex-SZTE-Szedeák–Kaposvár 94–89 (19–23, 24–25, 28–18, 23–23)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Fodor, Rácz, Gál.
Naturtex-SZTE-Szedeák: WASHINGTON 29/9, Polányi, Nicholson 15, BOGNÁR 15. Csere: Kerpel-Fronius, Carter 14, Filipovics 7, Kovács Á. 3/3, Balogh 5. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Kaposvár: Paár 14/6, Puska 16/6, Halmai 1, KRNJAJSZKI 17/3, HUGHES 21. Csere: Bogdán 12, Fehérvári, Hajduk 2, Szőke 6/6. Vezetőedző: Szőke Balázs.
Kipontozódott: Puska (40.).

Előző sztori

“A honvédség Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciája”

Következő sztori

Magyarország jövőjéről kizárólag a magyarok dönthetnek