Meteor

Esősen indul a jövő hét, de a második felére már szárazabb lehet

Esősen indul a jövő hét, de a második felére már szárazabb lehet

2023. május 14., vasárnap
Esősen indul a jövő hét, de a második felére már szárazabb lehet

A maihoz hasonlóan indul, de Szeged Napjára naposabbá, kevésbé esőssé válhat az időjárás a jövő héten, így a Borfesztivál csúcspontjára az idő is ideális lehet.

Hétfőn még hűvös és bőven csapadékos időben lesz részünk, a nyugati tájakon köd is képződhet hajnalra. Az ország egyes részein már szárazabbá válik az idő. Reggel 8 és 14, délután 16 és 23 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Hasonló forgatókönyv vár ránk kedden és szerdán is, ugyanakkor a hőmérséklet még tovább fog emelkedni: kedden 15 és 24, szerdán 19 és 26 fok közötti csúcsértékek várhatók. A csütörtöki nap lesz az utolsó olyan nap, amikor még többfelé várható eső, zápor és zivatar, és a hőmérséklet is visszaesik 18 fokos maximumig.

A valódi javulás péntektől lesz várható, ettől a naptól fokozatosan egyre több helyen süthet ki több órára a nap és válik egyre szárazabbá az idő. A hétvégén így már 25 fok is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.