Politika

Árnyék-számháborúba kezdett a DK a szegedi fóruma után

Árnyék-számháborúba kezdett a DK a szegedi fóruma után

2023. május 22., hétfő
Árnyék-számháborúba kezdett a DK a szegedi fóruma után

Komoly fejtörést okozott a DK-nál a pénteki szegedi Dobrev árnyék-roadshow. Persze nem az a fele, hogy miről szeretnének beszélni, mert az gyorsan összejön Gyurcsányéknál: Orbán rossz, ők a megmentők. Mindezt egyre radikálisabb retorikával tálalják, és gyalázzák azokat, akik nem állnak az oldalukon.

A fejtörést az okozta, hogy

Szegeden a lőtéri kutya nem kíváncsi arra, mit akar mondani a többszörösen megbukott, bevallottan hazánk ellen dolgozó Gyurcsány Ferenc és neje, valamint párttársai.

Ez lemérhető volt a márciusi DK-s szegedi kihelyezett frakcióhakniból is. Nem sok szegedit érdekelt az ellenzék vezérének mondanivalója.

Ez alól kivétel volt Botka László polgármester, aki bár mindent megtett azért, hogy leplezze az összeborulást, de az akkora volt, hogy „kilógott” a városháza zárt ajtaján és ablakán is.

A polgármester lepaktált korábbi ellenlábasával, Gyurcsány Ferenccel, hogy jövőre ő lehessen az ellenzék polgármesterjelöltje. Persze kapott ő is DK-s árnyékot ehhez, Binszki József alpolgármester képviseli a baloldal főnökének érdekeit a városvezetésben.

Ebben a hangulatban jött Szegedre a DK árnyék-miniszterelnöke Dobrev Klára és hirdetett fórumot péntek délutánra. Ehhez az IH nagytermét jelölték meg helyszínnek, ami szép tágas hely. Gyaníthatóan útközben rájöhettek arra, hogy péntek délután 4 órakor még igen sokan dolgoznak, ráadásul a városban borfesztivál mellett rengeteg program van, így az egyébként is csekély, leginkább szépkorúakat vonzó fórum az érdektelenségbe fullad ami ciki - és nem csak Szegeden, országosan is.

Tettel és szóval is megtöltötték a termet. Ha hinnénk a DK-nak, akkor még az előtérben és a kapuban is álltak érdeklődök. Ehhez béreltek legalább hét buszt, összegyűjtötték három megye összes ráérő DK szimpatizánsát és elbuszoztatták őket Szegedre. Persze amikor a sikertelenség okán szervezett buszoztatás kapcsán a párt sajtósánál érdeklődtünk, akkor elegánsan a szegedi szervezőkre tolta az egészet, mondván ők voltak, akik ezt intézték.

https://szegedma.hu/2023/05/az-egesz-regiot-buszoztatta-a-dk-hogy-megtudjanak-tolteni-egy-termet-dobrev-beszedere

Na, de nézzük a számokat.

Az IH nagyterme ezekkel az adatokkal hirdeti bérbeadásra a termet:

Ehhez képest a DK sajtóosztálya 700 jelenlévőről beszélt,

ami még akár összejöhetne, de az nagyjából azt jelentené, hogy az ültetett DK fanatikusokon kívül, a székek mögött két három sorban állnak az emberek. A helyszínről tudósító kollégánk és a képek szerint ilyenről szó sem volt.

De ez sem volt elég, péntek este a mindig hiteles és igazmondó Varjú László erre is ráígért az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Megmutatjuk:

Forrás: ATV YOUTUBE CSATORNA

Tehát ezer főnél is nagyobb létszám, ami ha csak egyel meghaladja az ezret, több, mint másfélszer több a terem befogadóképességénél.

A számokkal soha nem volt jóban a baloldal, és ezt most is bizonyította. Ahogy tette azt a számolatlanul guruló dollárok esetében.

Képzelhetik, mennyire hitelesek azok a gazdasági adatok, amivel Dobrev Klára haknizza most az országot és amiről már a baloldali szakértők is finom kritikával szóltak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.