Balhé

Kifizette az örömlányt, majd meggondolta magát

Kifizette az örömlányt, majd meggondolta magát

2023. április 17., hétfő
Kifizette az örömlányt, majd meggondolta magát

Letartóztatását indítványozták annak a férfinak, aki múlt hét csütörtökön egy szexhirdetésre jelentkezett, de a szexuális aktus előtt meggondolta magát és miután az előre kifizetett pénzét nem kapta vissza, erőszakkal elvette a sértett mobiltelefonját.

A megalapozott gyanú szerint a férfi egy szexhirdetésen keresztül kereste fel a sértettet annak szegedi lakásában múlt hét csütörtökön. Az együttlétért átadta a kölcsönösen kialkudott 16 ezer forintot a nőnek, ám ezt követően meggondolta magát és visszakérte a pénzt. A nő ezt megtagadta, mire a vádlott kikapta a sértett kezéből annak 50 ezer forint értékű mobiltelefonját és elhagyta a lakást.

A nő a férfi után ment, hogy visszakövetelje a készüléket, aki azonban földre vitte őt. A vádlott ezután rugdosni és ütni kezdte a sértett, majd a helyszínről a telefonnal együtt távozott, amit később 7 ezer forintért eladott.

A sértettnek 8 napon túl gyógyuló koponyatörése keletkezett a bántalmazás következtében.

A rablás bűntette és a súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a különös visszaeső férfi letartóztatását a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.