Sport

Hosszú Katinka: vannak céljaim a jövőre is

Hosszú Katinka: vannak céljaim a jövőre is

2023. április 6., csütörtök
Hosszú Katinka: vannak céljaim a jövőre is

New Yorkban a Liszt Intézetben az óriási érdeklődés miatt kettő helyett három vetítésen mutatták be a dokumentumfilmet, míg Floridában is teltház előtt tartották a bemutatót szintén a Liszt Intézet támogatásával. Az úszó az MTI-nek elmondta, hogy a floridai Fort Lauderdale-ben abba az uszodába is ellátogatott, ahol edzőtáborok során számos alkalommal úszott, és ahol most is találkozott amerikai úszókkal, és ahogy fogalmazott a floridai létesítmény "a Duna Aréna után a második legszebb uszoda a világon".

Beszámolt arról, hogy az említett uszodában most is edzett, annak ellenére, hogy

a várandóssága miatt "más a sporthoz való hozzáállása".

Ahogy mondta a határok feszegetése helyett most próbál "kényelmesen edzeni" vigyázni magára. A háromszoros olimpiai bajnok ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a floridai uszodában tett látogatás sem a "nosztalgia" jegyében telt, mert vannak tervei a jövőre nézve.

Fotó: Hosszú Katinka facebook oldala

Mint mondta, az Egyesült Államokban tett utazás volt az utolsó hosszabb útja a szülés előtt, a legfontosabb pedig az most, hogy ő és a baba is egészséges legyen. Hozzátette, hogy emellett próbál formában maradni.

"Nagyon szeretek úszni, sportolni, és vannak céljaim a jövőre is, úgyhogy azt is kíváncsian várom, hogyan fog átalakulni az életem, hogy a baba mellett hogyan fogok tudni edzeni"

- fogalmazott Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó az Egyesült Államokban tett látogatása utolsó napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.