Sport

Gajdos Zsolt döntött, közvetlen riválisát verte a Szeged

Gajdos Zsolt döntött, közvetlen riválisát verte a Szeged

2023. április 24., hétfő
Gajdos Zsolt döntött, közvetlen riválisát verte a Szeged

A kevés helyzetet hozó első félidő után a második játékrész 52. percben Géresi Krisztiánbeadása utánGajdos Zsolt egyedül maradt a tizenhatoson belül, és a szegedi támadó ezt kihasználva tíz méterről a kapuba fejelt. A végén ugyana Pécs mindent megtett az egyenlítésért, de gólt nem sikerült szerezniük a jól záró szegedi védelem ellen. A kék-feketék győzelmükkel közelebb léptek a dobogó harmadik fokához. Szerdán az NB I-be jutást a hétvégén kiharcoló DVTK ellen lépnek pályára.

https://www.youtube.com/watch?v=eSpIFgDByA8

Alekszandar Sztevanovics:– Nagy győzelem volt. Tudtuk, hogy a Pécs erős csapat, főleg a középpályán, maga a meccs is ezt hozta. Az volt a terv, hogy fegyelmezettek leszünk, és kontrákat vezetünk, amit meg is valósítottunk. Ma nagyon jó atmoszféra volt a stadionban, a saját szurkolóinknak is szeretnék gratulálni, és örülünk, hogy mosolygósan mehettek haza. Jó lenne, ha minden hazai meccsen ennyien lennének.
Weitner Ádám:– Ugyanúgy ment le ez a meccs is, mint az előző három: hiába voltunk mezőnyfölényben, és járattuk a labdát, játszottuk a kis passzos játékot, ha az ellenfél talált egy gólt. Ősszel ezeket a meccseket megnyertük, frusztrál is bennünket ez a helyzet, de a munkában hiszünk, és abban, hogy minél hamarabb kijövünk ebből a mély gödörből.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–PÉCSI MFC 1–0 (0–0)
Szeged
, Szent Gellért Fórum,1645néző.Vezette:Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Szilágyi Norbert)
SZEGED:Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas A., Szatmári L. (Szakály D., 74.) – Prosser (Papp Á., 89.), Gajdos (Rácz B., 89.), Géresi (Kundrák, 60.) – Bíró B.Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
PMFC:Helesfay – Terbe (Majoros, 84.), Rácz L., Katona L., Majnovics (Mayer J., 84.) – Krausz, Kesztyűs, Kocsis B. (Kártik, 74.) – Szabó M., Gera Z. (Kövesdi, 74.), Harsányi I. (Tóth-Gábor, a szünetben).Vezetőedző:Weitner Ádám
Gólszerző:Gajdos (1–0) az 52. percben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.