Gajdos Zsolt döntött, közvetlen riválisát verte a Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kevés helyzetet hozó első félidő után a második játékrész 52. percben Géresi Krisztián beadása után Gajdos Zsolt egyedül maradt a tizenhatoson belül, és a szegedi támadó ezt kihasználva tíz méterről a kapuba fejelt. A végén ugyana Pécs mindent megtett az egyenlítésért, de gólt nem sikerült szerezniük a jól záró szegedi védelem ellen. A kék-feketék győzelmükkel közelebb léptek a dobogó harmadik fokához. Szerdán az NB I-be jutást a hétvégén kiharcoló DVTK ellen lépnek pályára.

Alekszandar Sztevanovics: – Nagy győzelem volt. Tudtuk, hogy a Pécs erős csapat, főleg a középpályán, maga a meccs is ezt hozta. Az volt a terv, hogy fegyelmezettek leszünk, és kontrákat vezetünk, amit meg is valósítottunk. Ma nagyon jó atmoszféra volt a stadionban, a saját szurkolóinknak is szeretnék gratulálni, és örülünk, hogy mosolygósan mehettek haza. Jó lenne, ha minden hazai meccsen ennyien lennének.
Weitner Ádám: – Ugyanúgy ment le ez a meccs is, mint az előző három: hiába voltunk mezőnyfölényben, és járattuk a labdát, játszottuk a kis passzos játékot, ha az ellenfél talált egy gólt. Ősszel ezeket a meccseket megnyertük, frusztrál is bennünket ez a helyzet, de a munkában hiszünk, és abban, hogy minél hamarabb kijövünk ebből a mély gödörből.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–PÉCSI MFC 1–0 (0–0)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 1645 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Szilágyi Norbert)
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas A., Szatmári L. (Szakály D., 74.) – Prosser (Papp Á., 89.), Gajdos (Rácz B., 89.), Géresi (Kundrák, 60.) – Bíró B. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
PMFC: Helesfay – Terbe (Majoros, 84.), Rácz L., Katona L., Majnovics (Mayer J., 84.) – Krausz, Kesztyűs, Kocsis B. (Kártik, 74.) – Szabó M., Gera Z. (Kövesdi, 74.), Harsányi I. (Tóth-Gábor, a szünetben). Vezetőedző: Weitner Ádám
Gólszerző: Gajdos (1–0) az 52. percben

Galéria
Előző sztori

Sokakat érdekelt a Rendőr- és Tűzoltónap

Következő sztori

Már megvásárolható a vármegye- és országbérlet a MÁV-applikációban