Egyetem

Eddigi legnagyobb karriernapját szervezi az SZTE

Eddigi legnagyobb karriernapját szervezi az SZTE

2023. április 13., csütörtök
Eddigi legnagyobb karriernapját szervezi az SZTE

Az SZTE Karriernapon minden eddiginél több kiállító mutatkozik be a József Attila Tanulmányi és Információs Központban - közölte a Szegedi Tudományegyetem.

A régió és az ország legmeghatározóbb 80 cége a nyitott gyakornoki pozíciókról, állásajánlatokról és a későbbi elhelyezkedési lehetőségekről tájékoztatja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit. A kiállítók az informatikai, gazdasági és mérnöki profil mellett a jogi, bölcsészeti, orvosi és természettudományi szakterületet is képviselik.

A kiállítási térben előadásokkal várják az érdeklődőket. Többek között szó lesz az önismeret fejlesztéséről, a személyes készségekről, az állásinterjúról, a helyfüggetlen vállalkozói életről, a kapcsolatépítésről és a vitázáshoz szükséges hatásos praktikákról.

A rendezvény megnyitóján adják át az SZTE Alma Mater-díjat és az őszi állásbörze Kedvenc Kiállítója díját is.

A rendezvényt április 18-án (kedden) 10:00 órakor nyitja meg Prof. Dr. Gellén Klára, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese.

Borítókép: Szegedi Tudományegyetem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.