Sport

A szegedi Pádár Nikolett megvédte bajnoki címét

A szegedi Pádár Nikolett megvédte bajnoki címét

2023. április 21., péntek
A szegedi Pádár Nikolett megvédte bajnoki címét

Ob-aranyat nyert a Szegedi Úszó Egylet versenyzője 200 méter gyorson.

Pénteken is hoztak aranyérmet a Kaposváron zajló országos úszó bajnokságról a Csongrád-Csanád vármegyei úszók - írja a Délmagyar.

A 200 méteres női gyorsúszásban címvédőként ugorhatott vízbe Pádár Nikolett, a Szegedi Úszó Egylet versenyzője pedig magabiztos versenyzéssel, végig vezetve nyerte meg a futamot, ezzel megvédte a címét ezen a távon. Gellért Gábor tanítványai 1.57.81-es idővel tudott nyerni, ezzel pedig egyetlen századra volt az egyéni csúcsától – ezzel pedig teljes lett az éremkollekciója, ami a kaposvári ob-t illeti, hiszen 100 méter gyorson ezüst, míg 400 gyorson bronzérmet nyert.

A döntőben ott volt Ugrai Panna is, a Hód Úszó SE 100 méter háton aranyérmes sportolója itt ötödik helyen végzett.

200 méter mellen B döntőt úszhatott a Hód Úszó SE 2007-es születésű sportolója, Szatmári Máté, aki ötödik lett, míg a SZUE fiatalja, Adorján Kende a hetedik helyen végzett ugyanitt.  A hölgyeknél ugyanebben a számban a szintén 2007-es Veszelovszki Eszter (Hód Úszó SE) második lett a B döntőben.

Borítókép: Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.