Hírzóna

Frissítve: mégsem a szegedi mikulás felvonulás szervezője a motoros baleset áldozata

Frissítve: mégsem a szegedi mikulás felvonulás szervezője a motoros baleset áldozata

2023. április 29., szombat
Frissítve: mégsem a szegedi mikulás felvonulás szervezője a motoros baleset áldozata

A szegedi mikulásos felvonulás szervezője a csütörtöki vásárhelyi motorbaleset áldozata – számolt be a promenád24. 

Egy 30 év körüli vásárhelyi férfi a halálos motorbaleset áldozata, a promenád24 információi szerint egy éppen felszálló gólyával ütközött.

Mint megírták, felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén csütörtökön este 8 óra előtt. Egyéb információik szerint a mentősök hiába küzdöttek a helyszínen a fiatalember életéért, nem sikerült megmenteni.

Ennek alapján a promená24 dolgozói mint megtudták, egy éppen felszálló gólyával ütközött össze – vélhetőleg – a vásárhelyi motoros, aki a népszerű szegedi mikulásos felvonulás szervezője is volt – írták nekik motoros körök tagjai, akiket megrendített és teljesen letaglózott a hír.

Frissítve: mégsem érintettek a balesetben a szervezők

Cikkünk megjelenése után nem sokkal a Mikulás felvonulás egyik szervezője, Tiszaváry Máté lapunkat a következőről tájékoztatta:

A szegedi Mikulás motorozás szervezői, jómagam ésJónas Szabolcssem érintett szerencsére ebben a balesetben. Kérem ezt korrigálják a cikkben. A balesetet szenvedő személyéről pontos információt mi sem tudunk, de őszinte részvétünket adjuk családjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.