Egyetem

A Goodwill Pharma kapta az idei Alma Mater Díjat

A Goodwill Pharma kapta az idei Alma Mater Díjat

2023. április 18., kedd
A Goodwill Pharma kapta az idei Alma Mater Díjat

A Goodwill Pharma Nyrt. kapta az Alma Mater Díjat az SZTE Karriernapokon. A kitüntetést Dr. Jójárt Ferenc, a Goodwill Pharma Nyrt. alapítója, tulajdonosa vette át.

Bene Tamás, a Szegedi Tudományegyetem nemzetközi és közkapcsolati igazgatója úgy fogalmazott, a cég régóta támogatja és segíti az egyetemet úgy az oktatás, mint a kutatás és a gyógyítás terén. Szerinte ezt az is bizonyítja, hogy az ott dolgozók 30 százaléka az SZTE-n volt hallgató. Hangsúlyozta: Szent-Györgyi Albert és a Szegedi Tudományegyetem neve szorosan összeforr a Goodwill Pharma nevével, ugyanis Szent-Györgyi Albert örökösei a Goodwill Pharmát bízták meg a védjegyoltalom alatt álló Szent-Györgyi Albert név gondozásával, amit alázattal és nagy tisztelettel folytatnak.

Dr. Jójárt Ferenc az elismerés átvétele után elmondta, hogy az Alma Mater Díj megerősíti azt, hogy sok munka van a cég és az egyetem közötti jó és harmonikus kapcsolatban.

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater Díját immár 17 éve minden évben olyan cég vagy szervezet kapja, amely az SZTE-vel szoros kapcsolatot ápol, támogatja céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatója a Szegeden végzett hallgatóknak. Az eseményen átadták a 2022-es őszi állásbörze Kedvenc Kiállítója címet is, amit a látogatók szavazatai alapján a Roche kapott.

Az SZTE idei Állásbörzéjén egyébként rekordszámú, 80 kiállító jelent meg és kínált gyakornoki pozíciót, illetve álláslehetőséget.

Fotó: SZTE NKI Kovács-Jerney Ádám

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.