Közlekedés

Este 7-ig szünetel a kiléptetés a röszkei határátkelő

Este 7-ig szünetel a kiléptetés a röszkei határátkelő

2023. április 14., péntek
Este 7-ig szünetel a kiléptetés a röszkei határátkelő

A belépés gyorsítása érdekében 2023. április 14-én, 14 órától 19 óráig csak a Magyarországra belépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A kilépő forgalom itt szünetel - közölte a rendőrség.

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 14 órától 19 óráig csak a belépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt. A kilépő utasok a Röszke autópálya-, illetve a Tiszasziget-, Kübekháza- és az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet használhatják a Szerbiába való belépésre a vármegyében.

A rendőrség kéri mielőtt útnak indulnak tájékozódjanak a forgalmi adatokról a www.police.hu weboldalon, illetve a rendőrség RUTIN applikációjának segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.