Szórakozás

Újabb sztárfellépőket jelentett be a SZIN

Újabb sztárfellépőket jelentett be a SZIN

2023. március 6., hétfő
Újabb sztárfellépőket jelentett be a SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett kik lesznek a sztárfellépők, továbbá számos hazai előadóról rántották le a leplet.

Az idén 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok, a korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is Szegeden zárja a fesztiválnyarat. A friss hír már sorol néhányat a hazai kedvencek első neveiből is, akik augusztus 23-26 között lépnek fel Szegeden.

Idén január végén jött elő új,You Only Love Mecímű dalávalRita Ora. A friss dalt, amit egy hónap alatt már több mint 4 millió alkalommal néztek meg rajongói a legnagyobb videómegosztón, hamarosan egy új lemez is követi. Az angol popsztár valószínűleg már ebből is szemezget, először élőben a hazai közönségnek, a nyárzáró SZIN-en.

Alok a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a rendkívül előkelő, 4. helyen szerepel, 70 millió közösségi médiakövetővel szintén a nemzetközi elektronikus zenei szcéna élbolyába tartozik, és ő a leghallgatottabb brazil művész a világon.

A SZIN már korábban két nemzetközi sztárt bejelentett: Timmy Trumpet szintén ott van a világ legjobb DJ-inek 10-es listáján illetve jön a Lukas Graham zenekar, legfrissebb albumuk már megérkezett, amit itthon először a SZIN-en hallhat élőben a közönség.

Továbbá megérkeztek az első hazai nevek is, ők sorban:

Azahriah, Beton.Hofi, BSW, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Curtis, Dzsúdló, Follow The Flow, Halott Pénz, Honeybeast, Krúbi, Majka, Manuel, Margaret Island, Necc party, Pogány Induló, Punnany Massif, Quimby, T.Danny, Tits Gang, Valmar és a Wellhello.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.