Közélet

Milliárdos kormányzati támogatást kapott az SZTE

Milliárdos kormányzati támogatást kapott az SZTE

2023. március 31., péntek
Milliárdos kormányzati támogatást kapott az SZTE

A Szegedi Tudományegyetemnek megítélt milliárdos kormányzati támogatásról írt bejegyzést közösségi oldalán Mihálffy Béla. Szeged kormánypárti országgyűlési képviselője arról számolt be, hogy a közvetlen költségvetési támogatásból 9,5 milliárd forintot kap a Science Park. A pénzből olyan fejlesztéseket végeznek el, amivel nemzetközi befektetők számára teszik vonzóvá a parkot, így még több tudásiparra épülő munkahely létesülhet a szegediek számára.

"A kormány a szegediek és az egyetem pártján áll-nyilatkozta lapunknak MIhálffy Béla. Ez az egyetem és a kormány példaértékű együttműködésnek és a fejlesztésekért végzett közös munkának az egyik eredménye, amihez gratulálok az egyetem vezetésének. A jövőben is azon dolgozok, hogy hasonló, a város nemzetközi elismertségét, és rangját emelő beruházások érkezzenek a városba."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.