Hírzóna

Humorista leplezte le a dollármédia hazugságát

Humorista leplezte le a dollármédia hazugságát

2023. március 12., vasárnap
Humorista leplezte le a dollármédia hazugságát

"Tudom, hogy ez a legkisebb gond, de most vagy veszi a lájkolókat a Telex vagy ennyire vicces az ázsiaiaknak, hogy nálunk ekkora baj van"

- mondta Tik Tok videójában Kiss Ádám. A Dumaszínház humoristája a tegnap, herceghalmi tömegbalesetről szóló Telex tudósítás facebook bejegyzésében szúrta ki, hogy valami nem stimmel, ugyanis százhatvanhárman mosolyogtak a baleset hírén. Egy kattintás után kiderült: mindegyik külföldi, ázsiai felhasználótól érkezett.

Hogy mennyire hiteles a tetszésnyilvánítás és mennyire valósak mögötte a felhasználok, az kérdés.

Mindenesetre ebből egyértelműen kiderül, hogy a dollármédia mindent megtesz azért, hogy olvasottnak mutatkozzon, ezzel is mutatva mennyire hiteles és mérvadó a tudósításuk-pont mint a lájkokat szóró táboruk...

@kissadamofficial 🤔 #telex#wtf♬ eredeti hang - kissádám

A Telex közben egy bejegyzésben magyarázta meg a történeteket. Kár bővebben részletezni, a lényeg nem ők voltak, rosszindulatú támadás volt... még jó hogy Kiss Ádám észrevette mindezt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.